Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemútatkozás

 Kertesi Szilvia (Szilva)

 

vagyok, egy szerencsére ritka fejlődési rendellenesség miatt mozgási szervrendszerem nagy mértékben sérült. A lábaimat és a csípőmet 12 műtéttel javítgatták az orvosok. A kezeimet, az oxigénhiányos szülés miatti beszédhibámat és a lelki egyensúlyomat sok foglalkozással, odafigyeléssel és rengeteg szeretettel a családom és a nevelőim kezelték. Minden apró mozdulattól egy picit ügyesedett a kezem, ezért szerettették meg velem a rajzolást, színezést, varrást, gyöngyszövést, és gyöngyfűzést.

 Az alkotás öröme és a szeretet ereje pedig az empátiámat és az optimizmusomat növelte, alakította.

 Számomra kedves elfoglaltság, amikor szeretettel egymás mellé varázsolom a színeket, felvarrom a fonalat, az apró gyöngyöket, és hasznos is, mert ezeknek a mandaláknak az eladásával egészítem ki csekély rokkantsági járadékomat.

 Mindig élmény, amikor látom vagy hallok azok öröméről, aki megveszi, megkapja, szobáját díszíti, elajándékozza, és így a magáénak érzi a

szeretet-mandaláimat

 

Remélem, aki megnézi munkáimat megérinti a belőlük sugárzó szeretet, amivel készítettem, és szívesen magával viszi a mandalában az optimizmusom és még jobban érezni fogja a lelki békét.

 

Megrendelő lapot adok, és elkészítem, amit szeretne, ha nem találta meg az Önnek tetsző színvilágot, gyöngydíszítést.

 

Megköszönöm, ha egy véleménylapon az Ön írását is olvashatom.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.